mandag 14. februar 2011

helgens oppsummering + litt til

På lørdag arrangerte vi vår egen serierunde for G99 i Solberghallen. Våre gutter vant alle sine kamper. De leverte noen solide kamper. Masse innsats og riktig innstilling. Men vi har noen ting vi bør trene på. Det vet guttene. Vi tok en peptalk i pausene. Men det er mye talent i gjengen, dett er stadig flere som tar steget opp. Det er moro å se på. Alle fikk mye spilletid i helgen og vi prøvde noen nye rekker. Jeg takker så mye for hjelpen av Einar og Stuart. Og selvfølgelig til de som hjalp til med dugnaden. Vi fikk inn 4000.- kiosksalg. Det er jo bra. Når jeg kom hjem vanket det en kjapp dusj før kampen mellom Liverpool-Wigan. Raul Meireles  er et godt kjøp. Under King Kenny har han blomstret. Hvem hadde ikke det? Men det ble 1-1, 2p tapt. 4.plassen er nok fortapt. Ellers så jeg J13 på søndag. Håpet virkelig Janic&co skulle vinne seriefinalen men Grei/Målløs var bedre enn NOR denne kampen,  men husk motstanderen var et lag bare bestående av 13-åringer. Hos NOR var det 11,12 og 13-åringer.
Hadde også et møte med en av de store innebandy profilene i Sverige på søndag, nemlig Jonathan Kronstrand. Mannen med bl.a. 3 VM gull, 3 europacup titler. Vi snakket om et konsept som heter "Selected player" som man har drevet med i Sverige i 5 års tid. Nå er det meningen å starte opp et slikt opplegg i Norge, Danmark og Finland. Det er plukke ut spillere i aldersgruppen 94-98 og være med på en camp i sverige. Jeg personlig synes konseptet virker veldig interessent og har meldt meg på som TC for 98 kullet.

Idag har Noratel Tigers spilt 5-5 mot Maxi 03. Det var veldig synd at seieren glapp noen sekunder før slutt. Vi startet kampen vedlig rufsete og Maxi ledet tidlig med 3-0, men vi kollapset ikke av den grunn. Anført av heit Øystein utlignet vi til 3-3. Palla fikk lyskestrekk når han skulle skyte! Alderen begynner å føle på kroppen til snekkern. Da ville King spille forward. Hvilken bytte, det tok ikke lange tiden før King of scotland hamret inn 5-4 ledelse. Vi merket på slutten at vi var en mann mindre. Det var kanskje ikke noe å si på resultatet når dommeren blåste av kampen. Vi følte med engang litt bitter siden vi var så nær, men Maxi trykket ordentlig på slutten og hadde noen store sjanser. Jeg derimot haddet 1 skudd på mål i løpet av kampen. Når skjedde det sist? Er nok best uten ball om dagen. Jeg og Blommer'n byttet hele tiden og kroppen ble fort sliten mot slutten.

Imorgen er jobb etterfulgt av innebandytrening med G99 i solberghallen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar