søndag 20. februar 2011

Blækkout og noe til kaffen

På fredag var det å se frem til årets dugnad for old boys Steinberg(fotball), nemlig bingovakt på Mjøndalens samfunnshus. De 4 timene gikk ikke akkurat fort..... Det er de samme folkene man ser hver gang, ofte på de same plassene. Alderen er +60. Det er de samme personene som arrangerer bingoen også, Torgersen styrer bingoen på en trygg måte, stemmen hans runger utover lokalene: syttifire fireogsytti. BINGO! Da er det 200 kr til vinneren pluss noe til kaff'n. Fyrstekake. Etter en stund er det klart for ekstra spill og Blækkout(Torgersen's måte å si det på).

I går skulle jeg og Solfrid på Blefjell for å se på hytter. For et vær. -13 og strålende solskinn. Fin dag å se på hytter. Etter noen timer var vi hjemme igjen. Vi hadde en del tanker om evt kjøp, men fant ut at hytta var ganske nedslitt og en del jobb å gjøre.

Kl.1730 var det årets første fotballtrening for solberg G99 i Mjøndalshallen. Haakon hadde gledet seg til denne treninga. Det var hele 25 stk som måtte opp. Ingen tvil om at 99 kullet i solberg er stort og at det er mye talent å se. De fleste spiller enten innebandyeller bandy ved siden av. Skal bli spennende å følge dette kulllet fremover.

Fikk også en sms fra Einar. Hans G98 blå hadde slått Lillestrøm 11-0 i Skedsmohallen. Gått å høre at Nikolai og Emil(G99)gjorde seg bemerket med både mål og assist.

Ser akkurat nå på OL kavalkade fra Vancouver. Mange store idettsprestasjoner. Det være seg Bjørgen, Svendsen, Northug, Kalla og mange flere. Synd var det å se igjen Steira sin 4.plass. Hun var først dømt som nr.3 og bronse. Full jubelscener først, for deretter beskjed at Kowalczyk er dømt først. Tenk på hva som rørte seg i hodet på Steira akkuret da. Mange timers slit og få den beskjeden. Ikke hyggelig.

Leste bloggen til Morten Tonning. Enig med Einar R at det var mye vettug som var i den bloggen. Er ening mye av det Morten T hadde på hjertet. Det jeg funderer på er hva som skjer i NOR når man kommer opp på G17 eller G19. Har sett det tidligere at NOR har mange bra kull i lavere aldersgrupper, men når man passerer gutte/junior nivå faller man igjennom. Hvorfor spør jeg? Har de spillerne ikke det som kreves av en junior/elite spiller? Eller velger man andre idretter. Skal bl.a følge med hva som skjer etterhvert med G98. De er idag suveren i sin klasse. Er vel bare GIF som holder et samme nivå. Hva som skjer med dette kullet om 3-4 år blir spennende. Caj, Jarle, Vidar og Einar gjør en veldig god jobb med disse guttene.
Det er hyggelig å registrere at NOR satser på EL innebandy. Dette er viktig tiltak for de som virkelig trenger dette.

Ellers leste jeg et sted på nettet at 30% av mannfolka's liv går med til å vente på damer!
Og at ordførenen i Drammen regner med at de har plass til 10 000 nye arbeidsplasser. Da spør jeg meg: hvor skal de parkere hen?

Bandy:
Moro at Mjøndalen tok første stikk i kvart'n mot Sarpsborg. Registrerte at evige unge Petterson putta 2. Den mannen slutter aldri å score, det være seg fotball, bandy eller innebandy.

I kveld er det som vanlig trening i fotball for old boys Steinberg i Mjøndalshallen. Deilig å trene innen dørs. Den tida er for lengst forbi når man trena ute på snø og med ispigger. Det var tider det. Løpte ute i -10 grader gjorde jeg ingenting, men da var jeg ung.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar