søndag 27. februar 2011

Flink pike

Helgen er snart omme og i Buskerud starter vinterferien. Tid for omtanke og tenke på hva som har skjedd denne uka. Har akkurat vært vitner til gull nr.3 til Norge under Ski VM. Petter Northug fikk sin revansje og var overlegen i målområdet. Det ble ingen kamp mot Hellner denne gangen men 2 russere. Moro med Johnsud Sundby sin 5.plass.
I går var jeg i solberghallen for å se på den viktige kampen til NOR 92. Ble det sluttspillplass eller ikke?
Det ble en intens kamp som heldigvis NOR 92 vant 6-4 mot Bækkelaget. I sluttspillet møte de seriemesterne fra Sarpsborg. Det blir tøft, men NOR har spilt en del bra kamper mot østfoldlagene.
Lørdagskveld dro jeg og kona på Drammen teater for å se på Pernille Sørensen "snill pike"forestilling. Absolutt å anbefale. Muligens 90 min standup er det meste laget. Pernille er flink til å få med publikum, og til tider er veldig morsom. Litt mye jentehumor, men en grei fredagsunderholdning. Etter forestillingen dror vi til den Indiske restauranten like ved saga kino. Meget god mat. Jeg valgte Chicken Tandoor mens kona valgte kongereke. Selvom vi valgte medium sterk, var dette i det sterkeste laget for min del.

I dag har det vært en sofadag med bl.a. annet VM på ski og PL fotball. Gratulere hoppgutta med nok en medalje i laghopp, denne gangen ble det sølv. Østerrike er det ingenting å gjøre noe med, de er en klasse for seg selv. For å vinne lag gull må man ha 8 gode hopp. Tror dette var Koionkonski sin 22 medalje for Norge. Meget sterkt.

Hva skal man si etter å ha sett West Ham-Liverpool? Makan til dårlig innsats. Man må forvente at disse gutta må gi 100% for sine fans. Tross alt, de tjener mange millioner. Da må man blø for drakta. King Kenny har gjort mye bra med dette laget etter han overtok, så man må vel kanskje regne med å spille en slik kamp i ny og ne. Neste helg skal de spille hjemme mot Man.Utd. Da må spillet og innsatsen opp noen hakk, ellers så blir det tap. Liverpool kan faktisk være med på å avgjøre seriegullet, siden de skal spille man.utd og arsenal. Deilig å se Gerrard på banen, startet noe rufsete men kom mer i kmpen etterhvert. Var BB for Liverpool i dag. All honnør til Kenny at man satser på ungutta med bl.a. Wilson og Kelly. Synd at sistnevnte mått ut med skade. Kelly kan bli en meget god back for Liverpool og England.

Tilslutt noen ord om mine talentfulle innebandy G99. Denne uka har treningene vært meget bra. Det lover godt foran Tigers cup junior 18-20 mars. I dag har vist puljene satt opp. Ser at NOR 92 G99 skal møte Nes, Øreåsen og Asker Rød. Selvom det er vinterferie til uka trener vi. Vi skal ha en fellestrening med G98 på tirsdag, der Kingen skal stå for øvelsene. Spennende. På torsdag trener vi vanlig tid.

Det var nok for denne gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar