søndag 13. november 2011

nærmer seg vinteren

Lenge siden jeg blogget sist. Lovet den gang  at jeg skulle blogge hver uke. Tiden strekker ikke til bare.
Sen høsten er en travel tid. Fotballen er ferdig for både Haakon og Martin og innebandyen er i gang for fullt. G12 har spilt veldig bra, full pott etter 3 kamper og 27-10 i målforskjell. Dette mot gode motstandere. G02 har også begynt med minirunde. Den første gikk av stabelen i Kjennhallen. Det ble 2 seire og et knepent tap. Børre G gjør en kjempejobb med disse 9-åringene. Har lest mange innlegg på Nor 92 sin gjestebok, der noen er kristiske til A-laget og Sjøkan. Min mening er at Sjøkan gjør en kjempejobb og de har vært uheldig i et par kamper som jeg mener de hadde fortjent poeng. A-laget har et meget ungt lag. Siste kamp som ble spilt mot Lye var snitt alderen under 20 år. Det er vel ingen andre eliteserielag som har det snittet. Hvis A-laget rykker den til 1.div er ikke dette krise. Nor 92 tenker langsiktig og jeg tror at A-laget med samme kontinuitet kommer til å hevde seg i eliteserien. I tillegg har vi mange lag i junioravdelingen som gjør det meget bra. Jarle G har laget et lite sammendrag om de ulike lagene i gutte/jenteklassene som jeg mener alle BØR lese. Ingen tvil om at denne klubben jobber riktig. Vi må bare tenke lagsiktig.
G17 gjør det veldig bra, G15 har hatt noen knepne tap mot 1 eller 2 år eldre lag. G14/G13 gjør det meget bra. All honnør til Kingen og resten av trenerteamet.

Litt fotball til slutt: Var vitne til at Norge tapte hele 4-1 mot Wales på bortebane. Hva skjer med fotballen i Norge? Er det på tide med et generasjonsskifte. Inn med sultne ungutter. Har trua på at Norge startet opp med U23-landslag. Har sans for det Deila gjør i Godset. Kjører en knallhard disiplin linje. Følger man ikke den blir man straffet. Uannsett hva du heter. Det står det respekt av. Stå på Deila. Får bare håpe at Drammen kommune kommer til fornuft ved å senke leieavgiften på Marienlyst. Vil ikke Drammen kommune ha  lag i Tippeligaen?

Til slutt: har fått skjorte og genser på farsdag i dag. Skal på middag hos svigers i dag.

LOVER denne gang i blogge oftere. God helg alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar