søndag 27. november 2011

1.advent

Da er vi kommet så langt i dette året at idag er det 1.advent
I dag skulle G99 spille hjemmekamp mot Tunet. Vi vant den første kampen 8-4, men dette laget viste vi er gode. Vi snakket om taktikken god tid før kampen. Alle viste sine arbeidsoppgaver og posisjoner, men kampen blåses i gang er alt dette glemt. Mye gikk galt i denne kampen, Tunet vant fortjent 11-6. Det jeg er mest skuffet over er innsatsen. Den var dårlig i denne kampen. Dette må rettes på til neste kamp. Dette var det første serietapet på 16 mnd for disse gutta.


Synd at A-laget tapte 7-4 mot Fjerdingby. Jeg var ikke tilstede men fulgte med "live" hjemme.  Nok engang kollapser de i en periode. Siste periode taper de 7-1. Men det var mye postivt å ta med fra kampen. Nor 92 må også klare seg uten A.Jaksland resten av sesongen. Det er et stort tap for klubben, men vi har mange unge lovende gutter i stallen.
Kingen sitt mannskap i G14 serien vant overbevisende 20-1 mot Sagene. Veldig imponert over lagets utvikling dette året. Dette lover godt for fremtiden.

Var også i Solberghallen på fredag for å se NOR J13 spille mot Holmlia. Det var spennende en god stund, men Holmlia dro ifra mot slutten og vant kampen.

Liverpool spilte mot City i dag og det ble 1-1. En forrykende kamp der de røde var det beste llaget på slutten av kampen. Ian Hart stod meget godt i dag og vartet opp verdensklasse redninger. i

En trist nyhet kom på Tv'en i dag. Gary Speed er død!
Mannen som er på 3.plass over de som har spilt flest PL kamper. for 15 dager siden førte han Wales til seier mot Norge. Mine tanker går til kona og ungene hans. En trist dag for wales og PL.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar